Zippo modellen


Zippo aanstekers met of zonder bedrukking

Op 1001Aanstekers vindt u een breed aanbod zippo aanstekers die te bedrukken zijn met uw bedrijfslogo en tekst. De zippo aansteker heeft een luxe uitstraling, heeft een lange levensduur en is bovendien gemakkelijk bij te vullen. Dit betekent dat het een duurzaam geschenk is waar klanten of relaties voor langere tijd gebruik van kunnen maken. Door de zippo's met uw logo te bedrukken, worden relaties regelmatig aan u en dit unieke geschenk herinnerd. Het is overigens ook mogelijk om de zippo aansteker met foto te voorzien, zodat deze nog meer in het oog springt. Zippo's zijn erg duurzaam en hebben een stoere uitstraling. Heeft uw merknaam dezelfde karakteristieken? Dan is de zippo aansteker geheid het juiste relatiegeschenk voor u!

Zippo aansteker sfeerafbeelding

Laat uw zippo bedrukken

In onze bestelmodule kunt u uw unieke bedrijfslogo meesturen. Op deze manier kunnen wij de zippo van uw keuze bedrukken met een gepersonaliseerde opdruk. Er wordt altijd nog even telefonisch contact opgenomen, zodat de bedrukking exact aan uw wensen voldoet. Zippo aanstekers zijn overigens gemakkelijk navulbaar, wat betekent dat gebruikers er lange tijd plezier van kunnen hebben. Een duurzaam relatiegeschenk als dit is immers meer waard dan een wegwerpaansteker met een beperkte levensduur. De metalen kap van de zippo's wordt overigens opengehouden door een beveiliging en de huls is eenvoudig af te nemen. Deze details maken de aanstekers tot een gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te hanteren promotiemiddel.

Bestel ook zippo's met foto

Een zippo met foto is misschien wel het stoerste relatiegeschenk dat u iemand kunt geven. Vooral tijdens de feestdagen (zoals Kerst, Sinterklaas en Pasen) is de bedrukte zippo met foto een zeer gewild geschenk. Om deze reden bedrukken we de zippo's met alle soorten afbeeldingen. U hoeft de foto slechts digitaal mee te sturen en wij zorgen dat de zippo aansteker ermee bedrukt wordt. Het is tevens mogelijk om een sample aan te vragen van uw zippo met foto. Zo voorkomen we drukfouten en weet u precies wat u bestelt!