BIC aanstekers


BIC aanstekers in alle kleuren en varianten

U kunt bovenstaande BIC aanstekers niet alleen in grote aantallen bestellen, maar ook laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. BIC staat bekend als een gerenommeerde aanstekerfabrikant, zowel in Nederland als in het buitenland. Deze aanstekers zijn dan ook bij uitstek geschikt om aan uw relaties en klanten aan te bieden. Wij voeren een groot assortiment dat bestaat uit een vele kleuren en maten. Bovendien is het mogelijk om BIC aanstekers met wrap te kopen. Op deze sfeervolle wikkel kunnen wij uw logo afdrukken, zodat deze er nog exclusiever uitziet.

BIC aanstekers bedrukken is ons vak

Alle BIC aanstekers die u hierboven ziet kunnen bedrukt worden met een logo. De meeste modellen zijn in verschillende kleuren te bestellen, zodat u altijd een aansteker kunt kiezen die bij uw huisstijl past. Als u op zoek bent naar een bescheiden relatiegeschenk, dan is het J25-model misschien iets voor u. Dit is een kleine BIC aansteker die zowel met als zonder wrap te bestellen is. Het voordeel van een wrap is dat de bedrukking volledig om de handgreep heen zit en derhalve een exclusieve uitstraling geeft. We kunnen ook deze BIC aanstekers bedrukken met uw logo en een persoonlijke tekst.

Sfeerfoto BIC aanstekers

Een BIC aansteker voor iedereen!

Het aanbod van BIC aanstekers is zo veelzijdig dat er voor iedere klant wel een geschikt exemplaar te vinden is. Ons assortiment loopt uiteen van kleine, goedkope aanstekertjes tot de luxere BIC aansteker met een metalen case. De modellen met een mooie wrapper springen eveneens in het oog! Deze aanstekers zijn namelijk volledig bedrukt met een leuke foto of afbeelding. Met een dergelijke BIC aansteker maakt u geheid indruk op eenieder die hem gebruikt. Zoals u hierboven ziet zijn de gasaanstekers in een breed scala aan kleuren te bestellen. Bestel vandaag nog een mooie BIC aansteker in de kleuren van uw bedrijf of laat deze bedrukken met uw eigen logo!